Cortazu-ambassadeur | Alexis Audisio
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Probeer het 50 dagen zonder risico Gratis retour

Beoordelingen 4.7 4.7/5 Kijk hier

Bezoek onze winkel in Amsterdam Routebeschrijving

Ambassadeur | Alexis Audisio

SKIER | FRANKRIJK | @ALEXISAUD

Alexis Audisio is een gepassioneerde skiër en zelfverklaarde adrenalinejager, oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk. Hij skiet vele disciplines maar is vooral een freestyle en off-piste liefhebber. Hij is vooral bekend om zijn knoestige zendtijd en flips, de extreme tricks die hij haalt zien er bijna nonchalant uit met zijn relaxte stijl. Als je ziet wat hij uitspookt, zou je echt wensen dat je weer op de piste was. Gelooft u ons niet? Bekijk zijn feed @alexisaud op Instagram.

Laten we Alexis wat beter leren kennen door hem wat vragen te stellen over zichzelf, zijn skiën en waarom hij met Cortazu werkt!

Fotocredits: Steve Robert en Kevin Burbau

HALLO ALEXIS, VERTEL ONS EEN BEETJE OVER JEZELF

Hallo jongens ! Ik ben 25 jaar oud en woon in Frankrijk en Zwitserland. Mijn vader zette me op 3-jarige leeftijd op ski's en ik was meteen verslaafd! Nu is het 21 jaar lang plezier en avonturen op de piste. Doordeweeks werk ik als Business Analist, gekleed in pak en stropdas. Het enige waar ik aan denk is het weekend, zodat ik mijn pak kan ruilen voor een comfortabelere Cortazu-outfit, klaar voor de bergavonturen!

WAT TREKT JE AAN IN HET SKIEN?

De eindeloze mogelijkheden die deze sport biedt. Skiën omvat zoveel disciplines tegelijk: van racen tot freestyle tot freeride, het is altijd anders en je kunt altijd verbeteren op een of ander domein, vooral afhankelijk van de sneeuwcondities. Bovendien zijn er zoveel verschillende bergen om te verkennen en te rijden! Het is altijd anders en uitdagend, waardoor je buiten je comfortzone wordt geduwd.

WAT IS JE FAVORIETE GEHEUGEN VAN DE HELLINGEN?

Waarschijnlijk een stoeltjeslift en een run delen met de wereldwijde legende Candide Thovex zelf! Een andere goede herinnering die ik heb was het landen van mijn allereerste dubbele Backflip in 2014. Ik kan me de vlinders in mijn buik nog herinneren, haha!

HOE ZIET JOUW PERFECTE DAG OP DE HELLINGEN ERUIT?

Een poederdag met al mijn vrienden! Een vroege start om 9 uur, een snelle lunchpauze en veel plezier. Omdat we zijn opgegroeid in de bergen van La Clusaz, kennen we alle goede plekken en kunnen we de hele dag verse poeder versnipperen. Het kan een beetje wandelen en toerskiën met zich meebrengen, maar het is altijd de moeite waard. De perfecte dag eindigt altijd met een après-ski met glühwein en het kijken naar de zonsondergang.

INSPIREER ONS. WAT ZIJN UW TOEKOMSTIGE DOELEN MET SKIEN?

Blijf verbeteren, seizoen na seizoen! Leer nieuwe trucs, win een aantal derby-races, maar vooral: VEEL PLEZIER EN BLIJF VEILIG! Ik zou ook graag een korte film willen maken met mijn vrienden.

WAAROM DENK JE DAT JE ZO GOED BIJ CORTAZU MATIG BENT?

De passie voor buitensport, avontuur en ontdekking! Een ander ding dat ik leuk vind aan Cortazu is dat de meeste van hun producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Als we plezier willen blijven maken in onze prachtige natuur, moeten we die beschermen. Naar mijn mening begint het met het veranderen van onze consumptiegewoonten door betere milieuvriendelijke producten en alternatieven te kiezen.


WAT ZIJN UW FAVORIETE CORTAZU-ITEMS?

Ik ben dol op de Hard Shell Jacket, die superlicht, handig en technisch tegelijk is. Je kunt het dragen zoals het is voor warme dagen, of combineren met een Cortazu-tussenlaag voor koudere dagen.

BEDANKT!

VOLG ALEXIS HIER: @ALEXISAUD

Verzameling