Cortazu-ambassadeur | Francesco Capaccioni
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Probeer het 50 dagen zonder risico Gratis retour

Beoordelingen 4.7 4.7/5 Kijk hier

Bezoek onze winkel in Amsterdam Routebeschrijving

Ambassadeur | Francesco Capaccioni @kdallasteppa

REIS FOTOGRAAF | ITALI | @KDALLASTEPPA

Francesco, beter bekend als @kdallasteppa , is een reisfotograaf die al vanaf het begin met ons samenwerkt. Het was een absoluut genoegen om hem in het team te hebben als maker van inhoud en collega. We zijn helemaal weg van zijn stijl en enthousiasme voor reisfotografie. Check hem zeker op Instagram en laat je inspireren!

Bij Cortazu kunnen we met trots zeggen dat Francesco onze uitrusting de afgelopen jaren heeft gebruikt tijdens zijn reizen. Laten we hem een ​​beetje beter leren kennen door hem wat vragen te stellen over zichzelf, zijn reizen en waarom hij met Cortazu samenwerkt!

HI FRANCESCO, VERTEL ONS EEN BEETJE OVER JEZELF

Hoi! Ik ben een Italiaanse jongen. Ik wil dit benadrukken, niet om de gebruikelijke redenen; pasta, voetbal, Ferrari, Rome en Venetië. Ik wil dit benadrukken omdat wij Italianen een groot probleem hebben dat bij de meesten waarschijnlijk niet goed bekend is. Het probleem is dat we zo gewend zijn de schoonheden van ons eigen land te negeren! We nemen ze elke dag als vanzelfsprekend aan. Hetzelfde kan natuurlijk gezegd worden over veel andere landen, maar ik ben er vast van overtuigd dat het hier in Italië voortkomt uit diepere wortels en zijn weg heeft gevonden naar onze onderbewuste manier van leven.

De reden waarom ik denk dat deze houding onterecht is, is dat waar je ook bent in Italië (en ik kan dit met vertrouwen zeggen, aangezien ik praktisch alles heb verkend) je veel onontdekte, mooie gebieden zult vinden binnen een straal van 10 km van je. Dat is volgens mij het grootste verschil tussen mezelf en de gemiddelde Italiaan. Ik ben verslaafd aan het ontdekken en ontdekken van het onontdekte. Hoe onbekender een plek is, hoe gelukkiger ik ben om het te ontdekken en te verkennen. Dit was iets dat ik vrij laat over mezelf leerde, na vele jaren universiteit, gewapend met een oude Nikon die ik als afstudeercadeau van mijn oom had gekregen, vond ik mijn passie.

Snel vooruit naar vandaag, en ik was in staat om uit te groeien tot meer dan 50.000 volgers en samen te werken met reisbureaus die hun reizen over de hele wereld promoten. Dit was een absolute droom voor mij, gratis kunnen reizen in ruil voor mijn inhoud. Toen ik begon op te vallen, werd ik benaderd door veel prestigieuze bedrijven en heb nu gewerkt met bedrijven zoals American Express, Dolomite, Vodafone, Tomtom, Sony, Motorola en nog veel meer.

Ik ben gezegend dat ik mijn passie kan nastreven, dit alleen al motiveert me om door te gaan.

WAT TREKT JE AAN IN REIZEN EN FOTOGRAFIE?

Reizen is ontdekken, verkennen wordt meestal gezien als buiten, maar kan ook binnen in ons als mens plaatsvinden. Fotografie is slechts een reactie hierop, een manier om te laten zien hoe je je voelt op die plek, op dat moment.

Verkennen is wat me gelukkig maakt in het leven, en ik vind het heerlijk om mijn volgers te inspireren hetzelfde te doen. Anderen helpen zichzelf te vinden en geluk te vinden tijdens het reizen is een plezier en vaak veel gemakkelijker dan je zou denken. Ik heb gemerkt dat het vaak geen financiële middelen zijn om ze dit te verbieden, maar dat ze een extra zetje nodig hebben om uit hun comfortzone te komen.

WAT IS JE BESTE REISGEHEUGEN?

Ik heb talloze reisherinneringen die ik nooit zal vergeten, maar degene die in me opkomt is het kijken naar de zonsondergang in Lapland. Het was ongelooflijk dat zoiets wits zo oranje, bijna goudkleurig kon lijken. De stilte van de plaats gaf een griezelig maar surrealistisch gevoel. Ik voelde me buiten deze wereld. De temperatuur was -40 graden, maar ik voelde me warm!

INSPIREER ONS. WAT ZIJN UW FAVORIETE BESTEMMINGEN?

Ik ben verliefd op IJsland! Ik ben er tot nu toe twee keer geweest, maar zou graag opnieuw en opnieuw bezoeken. IJsland is niet alleen een plek, het is een gevoel. Als je daar ronddwaalt, voel je het gerommel onder je voeten, het steeds terugkerende land dat zo jong en voor altijd verandert. Naar mijn mening is er nergens op deze planeet zoals IJsland. Ik zou graag terugkomen omdat ik denk dat mijn vaardigheden zijn ontwikkeld sinds mijn laatste bezoek, en ik zou graag mijn ware gevoelens over IJsland willen laten zien door middel van mijn foto's.

WAAROM DENK JE DAT JE ZO GOED BIJ CORTAZU MATIG BENT?

Zoals ik eerder al zei, heb ik het geluk gehad om met een heleboel verschillende internationale merken te werken, maar degenen waarmee ik een diepe band voel, zijn degenen die ik zelf heb opgezocht. Ik begon al lang met Cortazu te werken toen ze nog Cortez Outerwear waren, door ze op Kickstarter te vinden. Ze hadden toen nog niet eens een website! Ik werd weggeblazen door hun producten en schreef ze meteen om mijn enthousiasme oprecht te delen en het woord van hun merk overal te verspreiden. Omdat ik met veel andere premium bovenkledingmerken heb gewerkt, neem ik mijn Cortazu altijd mee op mijn reizen. Ik hou van het ontwerp, de kleur en de stof. Het is het meest essentiële stuk voor mijn reizen als het weer onzeker is.

WAT ZIJN UW FAVORIETE CORTAZU-ITEMS?

De harde schaal van de berg is mijn meesterwerk. Die neem ik altijd mee, waar ik ook ga. Is het te winderig? Ik breng het. Misschien gaat het regenen? Oke laten we gaan. Gaat het vriezen op het hoogtepunt? Maakt niet uit. Het is gewoon essentieel voor mij. Ik kan niet zonder!

BEDANKT!

VOLG FRANSESCO HIER: @KDALLASTEPPA

Verzameling